Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
27 Nov
Bun venit PQZBfJdMyagvTdF pe Webclinic.
-
27 Nov
Bun venit UyVgaOQlkHif pe Webclinic.
-
27 Nov
Bun venit OYKvYnzEJVBqpIL pe Webclinic.
- medic pediatru iasi
- doctor orl constanta
- oftalmologie iasi, cabinet oftalmologie iasi
- cabinete neurologie constanta
- medic ginecolog arad
- medic recuperare medicala oradea
- chirurgie estetica constanta
- dermatologie oradea
- doctor cardiologie constanta
- cabinet neurologie iasi
- cabinet neurologie arad
- doctor iasi
- pediatrie bucuresti
- orl bucuresti