CAUTA TERMENI DE SPECIALITATE:
... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ...
 

Stare de dependenta (de anumite substante).

Stare de dependenta (de anumite substante).

Stare de dependenta (de anumite substante).

Sindrom neurologic in care una sau ambele pupile sunt dilatate si slab reactive sau nereactive la lumina si la stimuli apropiati, acompaniata de tulburari de acomodare pupilara.

Sindrom neurologic in care una sau ambele pupile sunt dilatate si slab reactive sau nereactive la lumina si la stimuli apropiati, acompaniata de tulburari de acomodare pupilara.

Sindrom neurologic in care una sau ambele pupile sunt dilatate si slab reactive sau nereactive la lumina si la stimuli apropiati, acompaniata de tulburari de acomodare pupilara.

Scaderea generalizata a activitatii motorii spontane, consecutiva unei senzatii de slabiciune musculara marcata.

Scaderea generalizata a activitatii motorii spontane, consecutiva unei senzatii de slabiciune musculara marcata.

Scaderea generalizata a activitatii motorii spontane, consecutiva unei senzatii de slabiciune musculara marcata.

Substanta grasa, de culoare gri-albicioasa, moale si de consistenta cerii, formata in principal din acizi grasi in care tesuturile moi ale corpului pot fi transformate dupa moarte.

Substanta grasa, de culoare gri-albicioasa, moale si de consistenta cerii, formata in principal din acizi grasi in care tesuturile moi ale corpului pot fi transformate dupa moarte.

Substanta grasa, de culoare gri-albicioasa, moale si de consistenta cerii, formata in principal din acizi grasi in care tesuturile moi ale corpului pot fi transformate dupa moarte.

Celula a organismului continand lipide.

Celula a organismului continand lipide.

Celula a organismului continand lipide.

Exces de grasime in tesutul celular subcutanat.

Exces de grasime in tesutul celular subcutanat.

Exces de grasime in tesutul celular subcutanat.

Lipsa partiala sau totala a senzatiei de sete.

Lipsa partiala sau totala a senzatiei de sete.

Lipsa partiala sau totala a senzatiei de sete.

Aditivul alimentar reprezinta orice substanta naturala sau chimica care nu este consumata ca aliment in sine si nu este folosita ca ingredient constituent al unui aliment, care are sau nu valoare nutritiva si care se adauga intentionat, cu un scop tehnologic (incluzand modificari organoleptice) in timpul producerii, procesarii, prepararii, tratarii, impachetarii, ambalarii, transportului si stocarii unui aliment, dev...

Aditivul alimentar reprezinta orice substanta naturala sau chimica care nu este consumata ca aliment in sine si nu este folosita ca ingredient constituent al unui aliment, care are sau nu valoare nutritiva si care se adauga intentionat, cu un scop tehnologic (incluzand modificari organoleptice) in timpul producerii, procesarii, prepararii, tratarii, impachetarii, ambalarii, transportului si stocarii unui aliment, dev...

Aditivul alimentar reprezinta orice substanta naturala sau chimica care nu este consumata ca aliment in sine si nu este folosita ca ingredient constituent al unui aliment, care are sau nu valoare nutritiva si care se adauga intentionat, cu un scop tehnologic (incluzand modificari organoleptice) in timpul producerii, procesarii, prepararii, tratarii, impachetarii, ambalarii, transportului si stocarii unui aliment, dev...

Substanta administrata impreuna cu altele pentru a-i amplifica actiunea

Substanta administrata impreuna cu altele pentru a-i amplifica actiunea

Substanta administrata impreuna cu altele pentru a-i amplifica actiunea

Acid nucleic, suport al controlului activitatilor celulare si al transmiterii caracterelor ereditare. Molecula de ADN, foarte lunga, comporta doua fire rasucite unul in jurul celuilalt intr-o dubla elice. ADN-ul este principalul constituent chimic al cromozomilor. Pe unul din cele doua fire se gasesc informatiile care permit enzimelor sa sintetizeze proteinele, care controleaza activitatile celulare. In timpul divizi...

Acid nucleic, suport al controlului activitatilor celulare si al transmiterii caracterelor ereditare. Molecula de ADN, foarte lunga, comporta doua fire rasucite unul in jurul celuilalt intr-o dubla elice. ADN-ul este principalul constituent chimic al cromozomilor. Pe unul din cele doua fire se gasesc informatiile care permit enzimelor sa sintetizeze proteinele, care controleaza activitatile celulare. In timpul divizi...

Acid nucleic, suport al controlului activitatilor celulare si al transmiterii caracterelor ereditare. Molecula de ADN, foarte lunga, comporta doua fire rasucite unul in jurul celuilalt intr-o dubla elice. ADN-ul este principalul constituent chimic al cromozomilor. Pe unul din cele doua fire se gasesc informatiile care permit enzimelor sa sintetizeze proteinele, care controleaza activitatile celulare. In timpul divizi...

... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ...