CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Adenostop, solutie pt uz intern




Compozitie - Adenostop, solutie pt uz intern
Solutie pentru uz intern continand extract fluid de herba Xanthii si herba Xanthii spinosi (flacon cu 100 ml).

Actiune terapeutica - Adenostop, solutie pt uz intern
Au fost descrise actiuni anticongestiva-antiinflamatorie, cicatrizanta, antiseptica. Poate favoriza involutia adenomului de prostata si poate atenua infectiile urinare.

Indicatii - Adenostop, solutie pt uz intern
Adenom de prostata, infectii urinare cronice (ca medicatie adjuvanta).

Mod de administrare - Adenostop, solutie pt uz intern
Intern, cate 40-45 picaturi de 2 ori/zi, timp de 6 luni, se continua eventual cu 40-45 picaturi o data/zi, inca 3-4 luni. Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa, picaturile se pun in putina apa, apoi se ingera inca un pahar cu apa.

Contraindicatii - Adenostop, solutie pt uz intern
Insuficienta corticosuprarenala (poate favoriza retinerea de potasiu); prudenta sub tratament digitalic (eventual se ajusteaza doza de tonicardiac).

- Adenostop, solutie pt uz intern


Solutie pentru uz intern continand extract fluid de herba Xanthii si herba Xanthii spinosi (flacon cu 100 ml). ))) Actiune terapeutica Au fost descrise actiuni anticongestiva-antiinflamatorie, cicatrizanta, antiseptica. Poate favoriza involutia adenomului de prostata si poate atenua infectiile urinare. Adenom de prostata, infectii urinare cronice (ca medicatie adjuvanta). ))) Mod de administrare Intern, cate 40-45 picaturi de 2 ori/zi, timp de 6 luni, se continua eventual cu 40-45 picaturi o data/zi, inca 3-4 luni. Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa, picaturile se pun in putina apa, apoi se ingera inca un pahar cu apa. ))) Contraindicatii Insuficienta corticosuprarenala (poate favoriza retinerea de potasiu); prudenta sub tratament digitalic (eventual se ajusteaza doza de tonicardiac).)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente