Prospect Betaferon, fiole
Compozitie - Betaferon, fiole
O fiola contine 9,6 milioane UI (0,3 mg interferon beta-1b).
Actiune terapeutica - Betaferon, fiole
Interferon beta-1b pentru tratamentul sclerozei multiple recurent recidivanta.
Indicatii - Betaferon, fiole
Betaferon se foloseste ambulator la pacientii cu scleroza multipla recurent recidivanta, caracterizata prin cel putin doua atacuri cu disfunctii neurologice in ultimii doi ani, urmate de o recuperare partiala sau totala. La acesti pacienti, tratamentul cu Betaferon a determinat o reducere a frecventei si a severitatii recaderilor clinice, a numarului zilelor de spitalizare, precum si prelungirea perioadei fara exacerbari. Efectul este semificativ si poate fi masurat prin investigatii de rezonanta magnetica pe scala speciala EDSS. Nu s-a dovedit un efect clar in scleroza multipla progresiva.
Mod de administrare - Betaferon, fiole
Tratamentul trebuie initiat si supravegheat de medici specializati. Tratamentul trebuie inceput imediat dupa stabilirea formei de boala. Pana in prezent nu se stie cat dureaza tratamentul, dar datele de pana acum arata ca cel putin doi ani. Solutia se prepara inainte de injectare si se vor administra subcutanat la fiecare doua zile cate 8 milioane UI. Este bine pentru reusita tratamentului ca pacientul sa-si faca singur injectarea.
Contraindicatii - Betaferon, fiole
Betaferon este contraindicat in sarcina si la pacientii cu hipersensibilitate fata de interferonul beta sau albumina umana. Note speciale: Pacientii vor fi informati privind efectele secundare si vor fi instruiti sa comunice imediat medicilor daca acestea apar, tinand cont de tratamentul extrem de specific. Informatii suplimentare vor fi la indemana specialistilor.
Reactii adverse - Betaferon, fiole
Locale: apar relativ frecvent si includ inflamatia, durerea, necroza si alte reactii nespecifice, care dispar in timp. Generale: simptome asemanatoare virozelor respiratorii (febra, frison, dureri musculare, transpiratii); si acestea dispar pe masura trecerii timpului. Sistemul nervos central: au fost observate depresie, anxietate, instabilitate emotionala, convulsii, confuzii; scaderea numarului celulelor albe si cresterea unor enzime hepatice, de aceea este necesara o monitorizare a GOT si GPT.
- Betaferon, fiole
-
03 Apr
Bun venit ZwzFwEzyHlRfv pe Webclinic.
-
03 Apr
Bun venit Cgplayiob pe Webclinic.
-
03 Apr
Bun venit XWzUlbhrnJLDRur pe Webclinic.
- analize medicale iasi
- doctor cardiolog bucuresti
- optica arad
- cabinete medicale bucuresti
- medic chirurg bucuresti
- cabinet reumatologie iasi
- psiholog constanta
- recuperare medicala oradea
- cabinete medicina muncii constanta
- ecografie bucuresti
- doctor dermatologie constanta
- medicina hiperbara romania
- doctor dermatolog iasi
- dermatologie bucuresti
- cabinet orl bucuresti
- cabinete orl constanta
- chirurgie estetica constanta