Prospect Bromhexin 12, drajeuri
Compozitie - Bromhexin 12, drajeuri
Un drajeu, contine 12 mg bromhexin clorhidrat; guma arabica, stearat de calciu, lactoza, natriu carboximetil aminopectina, parafina, talc.
Indicatii - Bromhexin 12, drajeuri
Bromhexin 12 contine o substanta activa din grupa bronhosecretoliticelor. El este recomandat: in tratamentul afectiunilor acute si cronice inflamatorii ale cailor respiratorii, a bronhiilor si plamanului, bronsiectazii, pneumoconioze, in interventii chirugicale pre- si postoperatorii sau de diagnostic de plaman, bronhii si cai respiratorii superioare.
Mod de administrare - Bromhexin 12, drajeuri
Daca nu sunt alte indicatii, se recomanda urmatoarele: Adulti: pana la de 4 ori pe zi un drajeu; copii pana la de 2 ori un drajeu pe zi. Felul si durata tratamentului: Drajeurile se administreaza nesfaramate. Durata utilizarii se orienteaza dupa tabloul clinic si se va stabili de medic. Medicamentul sa nu fie utilizat dupa termenul de expirare. Medicamentul sa fie pastrat ferit de copii.
Contraindicatii - Bromhexin 12, drajeuri
Contraindicatiile reprezinta afectiuni sau situatii in care anumite medicamente nu pot fi utilizate sau se utilizeaza numai dupa o prealabila analiza medicala complexa, deoarece in acest caz efectul benefic nu este intr-o relatie favorabila fata de efectul negativ al acestora. Pentru ca medicul sa aprecieze cu grija daca exista contraindicatii, trebuie sa fie informat corect si complet despre imbolnavirile anterioare, boli asociate, un tratament concomitent cat si despre conditiile ce individualizeaza cazul. Contraindicatiile pot aparea sau pot fi cunoscute uneori dupa inceperea tratamentului. In aceste cazuri trebuie informat medicul. Bromhexin 12 nu trebuie utilizat de persoanele cu sensibilitate cunoscuta fata de bromhexin. Trebuie atentie la pacientii cu ulcer gastric in anamneza.
Precautii - Bromhexin 12, drajeuri
Sarcina si alaptare: Bromhexinul trece in laptele matern. In timpul sarcinii si alaptarii nu se va utiliza bromhexin.
Reactii adverse - Bromhexin 12, drajeuri
Medicamentele pot avea pe langa efectele principale dorite si efectele nedorite, asa numitele efecte adverse. In cazuri rare pot aparea reactii alergice atat la nivelul tegumentelor cat si al mucoaselor, edem Quinke, insuficienta respiratorie, cat si febra cu frisoane si in cazuri izolate soc anafilactic. Rar pot aparea tulburari gastrice si/sau duodenale.
-
22 Dec
Bun venit WMaVhCgsl pe Webclinic.
-
21 Dec
Bun venit XAEOqzaVq pe Webclinic.
-
21 Dec
Bun venit FIwgsdHi pe Webclinic.
- ochelari oradea
- medicina hiperbara constanta
- medic recuperare medicala oradea
- ginecolog oradea
- medic oftalmolog constanta
- imagistica medicala constanta
- cabinet ecografie bucuresti
- medic pediatru bucuresti
- cabinet medical oradea
- medic ginecolog bucuresti
- cabinete medicale bucuresti
- medic neurolog constanta
- diabet bucuresti
- operatii chirurgicale constanta