CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Clonazepam, comprimate




Forma de prezentare - Clonazepam, comprimate
Cpr. 0,5 mg, 2 mg; ct. 1 fl. 50 cpr. (0,5 mg), ct. 1 fl. 30 cpr. (2 mg) (P-6L)

Indicatii - Clonazepam, comprimate
Epilepsia sugarilor si a copiilor. Epilepsia adultilor si in crizele focale.

Dozare si mod de administrare - Clonazepam, comprimate
Dozele se cresc treptat. Oral: initial: sugari si copii panala 10 ani: 0,01-0,03 mg/kg/zi; copii de peste 10 ani si adulti: 1-2 mg/zi. Intretinere: sugari si copii panala 10 ani: 0,05-0,1 mg/kg/zi; copii de 10-16 ani: 1,5-3 mg/zi, adulti: 2-4 mg/zi. Doza zilnica se poate administra seara, intr-o priza unica. Doza max. la adult: 20 mg/zi.

Contraindicatii - Clonazepam, comprimate
Nou-nascuti, in special la prematuri. Perioada de alaptare.

Atentionari si precautii speciale - Clonazepam, comprimate
La bolnavi cu afectiuni renale sau hepatice. Atentie in situatia asocierii cu: alcool, barbiturice, hidantoina. Precautie la femei insarcinate, soferi si persoane cu activitati de precizie.

Reactii adverse - Clonazepam, comprimate
Oboseala, somnolenta, ataxie, tulburari de comportament (excitatie, iritabilitate si agresivitate), depresie respiratorie, incontinenta urinara, hipotonie musculara, tulburari vizuale si de coordonare, la sugari sau la copii mici poate creste cantitatea secretiilor salivare sau bronsice.

- Clonazepam, comprimate


)))Forma de prezentare Cpr. 0,5 mg, 2 mg; ct. 1 fl. 50 cpr. (0,5 mg), ct. 1 fl. 30 cpr. (2 mg) (P-6L) Epilepsia sugarilor si a copiilor. Epilepsia adultilor si in crizele focale. )))Dozare si mod de administrare Dozele se cresc treptat. Oral: initial: sugari si copii panala 10 ani: 0,01-0,03 mg/kg/zi; copii de peste 10 ani si adulti: 1-2 mg/zi. Intretinere: sugari si copii panala 10 ani: 0,05-0,1 mg/kg/zi; copii de 10-16 ani: 1,5-3 mg/zi, adulti: 2-4 mg/zi. Doza zilnica se poate administra seara, intr-o priza unica. Doza max. la adult: 20 mg/zi. )))Contraindicatii Nou-nascuti, in special la prematuri. Perioada de alaptare. )))Atentionari si precautii speciale La bolnavi cu afectiuni renale sau hepatice. Atentie in situatia asocierii cu: alcool, barbiturice, hidantoina. Precautie la femei insarcinate, soferi si persoane cu activitati de precizie. Oboseala, somnolenta, ataxie, tulburari de comportament (excitatie, iritabilitate si agresivitate), depresie respiratorie, incontinenta urinara, hipotonie musculara, tulburari vizuale si de coordonare, la sugari sau la copii mici poate creste cantitatea secretiilor salivare sau bronsice.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente