CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ecalta, pulbere pentru solutie injectabila




Forma de prezentare - Ecalta, pulbere pentru solutie injectabila
Pulbere pentru solutie injectabila 100 mg; cutie × 1 fl. × 100 mg pulb. + 1 fl. × 30 ml solv.

Indicatii - Ecalta, pulbere pentru solutie injectabila
Tratamentul candidozei invazive la pacienti adulti non-neutropenici.

Dozaj si mod de administrare - Ecalta, pulbere pentru solutie injectabila
Tratamentul cu anidulafungin va fi initiat de un medic specializat in abordarea terapeutica a infectiilor fungice invazive. in ziua 1 trebuie administrata o doza unica de atac de 200 mg, urmata de o doza zilnica de 100 mg. Durata tratamentului este in functie de raspunsul clinic al pacientului. in general, tratamentul antifungic trebuie continuat cel putin 14 zile dupa ultima cultura cu rezultate pozitive.

Contraindicatii - Ecalta, pulbere pentru solutie injectabila
Hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti. Hipersensibilitate la alte medicamente din clasa echinocandinelor.

Atentionari - Ecalta, pulbere pentru solutie injectabila
Acest medicament contine 24 vol % etanol (alcool), daunator persoanelor care sufera de alcoolism. Acest fapt trebuie luat in considerare in cazul administrarii la femei gravide sau care alapteaza, copii si la grupuri de pacienti cu risc crescut, de exemplu cei cu boala hepatica sau epilepsie. Acest medicament nu trebuie administrat pacientilor cu probleme ereditare rare de intoleranta la fructoza.

Reactii adverse - Ecalta, pulbere pentru solutie injectabila
Mai frecvente: eritem facial/senzatie de caldura, prurit, eritem cutanat, urticarie, hipokaliemie, diaree, cresterea valorii serice a enzimelor hepatice, cresterea valorii sanguine a fosfatazei alcaline, cresterea bilirubinemiei.

)))Forma de prezentare Pulbere pentru solutie injectabila 100 mg; cutie × 1 fl. × 100 mg pulb. + 1 fl. × 30 ml solv. Tratamentul candidozei invazive la pacienti adulti non-neutropenici. )))Dozaj si mod de administrare Tratamentul cu anidulafungin va fi initiat de un medic specializat in abordarea terapeutica a infectiilor fungice invazive. in ziua 1 trebuie administrata o doza unica de atac de 200 mg, urmata de o doza zilnica de 100 mg. Durata tratamentului este in functie de raspunsul clinic al pacientului. in general, tratamentul antifungic trebuie continuat cel putin 14 zile dupa ultima cultura cu rezultate pozitive. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti. Hipersensibilitate la alte medicamente din clasa echinocandinelor. )))Atentionari Acest medicament contine 24 vol % etanol (alcool), daunator persoanelor care sufera de alcoolism. Acest fapt trebuie luat in considerare in cazul administrarii la femei gravide sau care alapteaza, copii si la grupuri de pacienti cu risc crescut, de exemplu cei cu boala hepatica sau epilepsie. Acest medicament nu trebuie administrat pacientilor cu probleme ereditare rare de intoleranta la fructoza. Mai frecvente: eritem facial/senzatie de caldura, prurit, eritem cutanat, urticarie, hipokaliemie, diaree, cresterea valorii serice a enzimelor hepatice, cresterea valorii sanguine a fosfatazei alcaline, cresterea bilirubinemiei.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente