CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Femstat, crema




Actiune terapeutica - Femstat, crema
Antifungic: Prin permeabilizarea chitinei din peretele celular fungic, butoconazol creste permeabilitatea membranara pentru substantele intracelulare, ceea ce duce la reducerea rezistentei osmotice si a viabilitatii celulei. Aproximativ 1,7% din medicament se absoarbe consecutiv administrarii vaginale.

Indicatii - Femstat, crema
Infectii fungice vulvovaginale cauzate de specii de Candida.

Mod de administrare - Femstat, crema
Infectii vulvovaginale: O aplicare pe zi de Femstat 3 sau Micelex-3 de preferinta inainte de culcare, timp de trei zile consecutiv.

Contraindicatii - Femstat, crema
Utilizarea In primul trimestru de sarcina.

Precautii - Femstat, crema
Nu a fost stabilita dozarea pediatrica. Utilizati cu precautie in timpul lactatiei. In timpul sarcinii, utilizarea unui medicament cu aplicare vaginala poate fi contraindicata. In lipsa unui raspuns, se recomanda repetarea testelor pentru confirmarea diagnosticului Inainte de instituirea tratamentului antifungic. Nu depozitati la temperaturi mai mari de 40°C. Observatii pentru pacient – familie: Revedeti modalitatile de administrare; crema se introduce In vagin. Semnele si simptomele candidozei vulvovaginale dispar de obicei In 3 zile (6 zile daca femeia este Insarcinata). Utilizati conform prescriptiei si continuati tratamentul si In timpul ciclului menstrual, cu administrare de contraceptive orale si antibioterapie. Anuntati orice senzatie de arsura sau iritatie. Pentru a preveni reinfectia sfatuiti partenerul sa utilizeze prezervativul In timpul actului sexual si sa urmeze un tratament daca este simptomatic. In cazul unor infectii vaginale recurente cu expunere la HIV, consultati medicul pentru a investiga cauza simptomelor. Daca simptomele reapar In curs de 2 luni, excludeti sarcina sau bolile de genul diabetului, infectiei HIV etc. Evaluarea si controlul terapiei: Efectuati culturile si testele de laborator necesare. Determinati daca pacienta este insarcinata. Observati debutul si caracterele simptomelor.

Reactii adverse - Femstat, crema
Genito-urinare: arsuri vaginale, arsuri sau prurit vulvar, dureri, edeme si prurit al degetelor.

- Femstat, crema


Antifungic: Prin permeabilizarea chitinei din peretele celular fungic, butoconazol creste permeabilitatea membranara pentru substantele intracelulare, ceea ce duce la reducerea rezistentei osmotice si a viabilitatii celulei. Aproximativ 1,7% din medicament se absoarbe consecutiv administrarii vaginale. ((( Infectii fungice vulvovaginale cauzate de specii de Candida. ))) Mod de administrare Infectii vulvovaginale: O aplicare pe zi de Femstat 3 sau Micelex-3 de preferinta inainte de culcare, timp de trei zile consecutiv. ))) Contraindicatii Utilizarea In primul trimestru de sarcina. )))Precautii Nu a fost stabilita dozarea pediatrica. Utilizati cu precautie in timpul lactatiei. In timpul sarcinii, utilizarea unui medicament cu aplicare vaginala poate fi contraindicata. In lipsa unui raspuns, se recomanda repetarea testelor pentru confirmarea diagnosticului Inainte de instituirea tratamentului antifungic. Nu depozitati la temperaturi mai mari de 40°C. Observatii pentru pacient – familie: Revedeti modalitatile de administrare; crema se introduce In vagin. Semnele si simptomele candidozei vulvovaginale dispar de obicei In 3 zile (6 zile daca femeia este Insarcinata). Utilizati conform prescriptiei si continuati tratamentul si In timpul ciclului menstrual, cu administrare de contraceptive orale si antibioterapie. Anuntati orice senzatie de arsura sau iritatie. Pentru a preveni reinfectia sfatuiti partenerul sa utilizeze prezervativul In timpul actului sexual si sa urmeze un tratament daca este simptomatic. In cazul unor infectii vaginale recurente cu expunere la HIV, consultati medicul pentru a investiga cauza simptomelor. Daca simptomele reapar In curs de 2 luni, excludeti sarcina sau bolile de genul diabetului, infectiei HIV etc. Evaluarea si controlul terapiei: Efectuati culturile si testele de laborator necesare. Determinati daca pacienta este insarcinata. Observati debutul si caracterele simptomelor. Genito-urinare: arsuri vaginale, arsuri sau prurit vulvar, dureri, edeme si prurit al degetelor. )))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente