CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Fluval, capsule




Forma de prezentare - Fluval, capsule
Cps. 20 mg; ct. 2 sau 4 blist. 7 cps. (P-RF)

Indicatii - Fluval, capsule
Depresie: ca tratament simptomatic al bolii depresive, insotita sau nu de anxietate, in special atunci cand nu este necesara sedarea. Tulburari obsesiv-compulsive. Bulimie nervoasa. Tulburare disforica premenstruala (TDPM).

Dozare si mod de administrare - Fluval, capsule
Depresie, insotita sau nu de anxietate: 20 mg/zi. Tulburare obsesiv-compulsiva: 20-60 mg/zi. Bulimie nervoasa: 60 mg/zi. TDPM: 20 mg/zi. Tratament se adm. 6 luni, dupa care se evalueaza necesitatea continuarii terapiei. Toate indicatiile: Doza recomandata poate sa fie crescuta sau scazuta. Dozele mai mari de 80 mg/zi nu au fost evaluate sistematic.

Contraindicatii - Fluval, capsule
Hipersensibilitate.

Atentionari si precautii speciale - Fluval, capsule
Prudenta la copii; reactii alergice; convulsii in antecedente; antecedente de manie sau hipomanie; afectare hepatica; boli cardiace acute; diabet; tentative de suicid; sarcina si alaptare; soferi si activitati de precizie.

Reactii adverse - Fluval, capsule
Mai frecvente: reactii de hipersensibilitate, frisoane, sindrom serotoninic, fotosensibilitate, diaree, greata, varsaturi, dispepsie, disfagie, modificarea gustului, uscaciunea gurii, teste anormale ale functiei hepatice.

)))Forma de prezentare Cps. 20 mg; ct. 2 sau 4 blist. 7 cps. (P-RF) Depresie: ca tratament simptomatic al bolii depresive, insotita sau nu de anxietate, in special atunci cand nu este necesara sedarea. Tulburari obsesiv-compulsive. Bulimie nervoasa. Tulburare disforica premenstruala (TDPM). )))Dozare si mod de administrare Depresie, insotita sau nu de anxietate: 20 mg/zi. Tulburare obsesiv-compulsiva: 20-60 mg/zi. Bulimie nervoasa: 60 mg/zi. TDPM: 20 mg/zi. Tratament se adm. 6 luni, dupa care se evalueaza necesitatea continuarii terapiei. Toate indicatiile: Doza recomandata poate sa fie crescuta sau scazuta. Dozele mai mari de 80 mg/zi nu au fost evaluate sistematic. )))Contraindicatii Hipersensibilitate. )))Atentionari si precautii speciale Prudenta la copii; reactii alergice; convulsii in antecedente; antecedente de manie sau hipomanie; afectare hepatica; boli cardiace acute; diabet; tentative de suicid; sarcina si alaptare; soferi si activitati de precizie. Mai frecvente: reactii de hipersensibilitate, frisoane, sindrom serotoninic, fotosensibilitate, diaree, greata, varsaturi, dispepsie, disfagie, modificarea gustului, uscaciunea gurii, teste anormale ale functiei hepatice.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente