CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Osteocare




Prezentare - Osteocare
Osteocare – 30 comprimate Formula terapeutica completa pentru structuri osoase puternice: Ca-Mg-Zn-vit.D3."Este dovedit stiintific: calciu nu este eficient daca nu este insotit de magneziu.Calciu administrat fara magneziu favorizeaza formarea calculilor renali. Vitamina D3 are rol in fixarea calciului in os. Zincul favorizeaza formarea celulei osoase si stimuleaza imunitatea.

Compozitie: - Osteocare
per comprimat DZR % * Calciu (carbonat de calciu) 400 mg50 Magneziu (oxid de magneziu) 50 mg50 Zinc (oxid de zinc) 5 mg33.5 Vit.D (colecalciferol) 2.5 μg (100UI)50 *DZR=doza zilnica recomandata, μg = micrograme, mg=miligrame, UI=unitati internationale

Mod de administrare - Osteocare
2 comprimate zilnic, inainte sau in timpul meselor principale. Comprimatele se inghit cu apa, fara sa se mestece. A nu se depasi doza zilnica recomandata." Osteocare este un supliment alimentar. Osteocare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat. Nu contine: zahar, gluten, lactoza, sare, colorant sau conservant artificial."A nu se lasa la indemana copiilor.

Producator - Osteocare
: VitabioticsLtd, Anglia Importator: Vavian Pharma, Romania, Tel 021-317.2505 www.vavianpharma.ro, office@vavianpharma.ro Produs notificat la Ministerul Sanatatii ( nr 566 / 11.01.2006 )""

)))Prezentare Osteocare – 30 comprimate Formula terapeutica completa pentru structuri osoase puternice: Ca-Mg-Zn-vit.D3."Este dovedit stiintific: calciu nu este eficient daca nu este insotit de magneziu.Calciu administrat fara magneziu favorizeaza formarea calculilor renali. Vitamina D3 are rol in fixarea calciului in os. Zincul favorizeaza formarea celulei osoase si stimuleaza imunitatea. : per comprimat DZR % * Calciu (carbonat de calciu) 400 mg50 Magneziu (oxid de magneziu) 50 mg50 Zinc (oxid de zinc) 5 mg33.5 Vit.D (colecalciferol) 2.5 μg (100UI)50 *DZR=doza zilnica recomandata, μg = micrograme, mg=miligrame, UI=unitati internationale )))Mod de administrare 2 comprimate zilnic, inainte sau in timpul meselor principale. Comprimatele se inghit cu apa, fara sa se mestece. A nu se depasi doza zilnica recomandata." Osteocare este un supliment alimentar. Osteocare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat. Nu contine: zahar, gluten, lactoza, sare, colorant sau conservant artificial."A nu se lasa la indemana copiilor. )))Producator: VitabioticsLtd, Anglia Importator: Vavian Pharma, Romania, Tel 021-317.2505 www.vavianpharma.ro, office@vavianpharma.ro Produs notificat la Ministerul Sanatatii ( nr 566 / 11.01.2006 )""
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente