CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Vaccin tifoidic liofilizat pentru uz intradermic, fiole




Compozitie - Vaccin tifoidic liofilizat pentru uz intradermic, fiole


- Vaccin tifoidic liofilizat pentru uz intradermic, fiole
Vaccinul tifoidic liofilizat pentru administrarea intradermica este un amestec de culturi de S. typhi inactivate prin incalzire la 56C timp de o ora, uscate prin liofilizare, cu o concentratie de 2,5 miliarde germeni/ml (vaccin pentru copii) si 5 miliarde germeni/ml (vaccin pentru adulti)

Actiune trapeutica - Vaccin tifoidic liofilizat pentru uz intradermic, fiole


- Vaccin tifoidic liofilizat pentru uz intradermic, fiole
Vaccinul tifoidic este un produs profilactic care, prin stimularea specifica a mijloacelor de aparare celulara si umorala, confera organismului imunitate fata de febra tifoida.

Indicatii - Vaccin tifoidic liofilizat pentru uz intradermic, fiole


- Vaccin tifoidic liofilizat pentru uz intradermic, fiole
In profilaxia febrei tifoide.

Doze si mod de administrare - Vaccin tifoidic liofilizat pentru uz intradermic, fiole


- Vaccin tifoidic liofilizat pentru uz intradermic, fiole
Din vaccinul liofilizat, dupa suspensionare (1 ml sau 5 ml diluent la o fiola de produs liofilizat de 1 ml si respectiv 5 ml) si omogenizare, se injecteaza 0,1 ml in regiunea deltoidiana strict intradermic. Vaccinul de 2,5 miliarde germeni/ml se utilizeaza la copiii pana la 12 ani, iar vaccinul de 5 miliarde germeni/ml se administreaza la persoanele peste 12 ani. Vaccinul suspensionat se foloseste in aceeasi zi. Grupele de varsta si ritmul inocularilor sunt stabilite de Ministerul Sanatatii.

Contraindicatii - Vaccin tifoidic liofilizat pentru uz intradermic, fiole
Inainte de vaccinare este obligatoriu a se lua anamneza si a se face controlul sumar al fiecarui individ care urmeaza a fi vaccinat. Sunt considerate drept contraindicatii: bolile infectioase acute si convalescenta lor, cardiopatiile decompensate, angina pectorala sau infarctul miocardic in antecedente, maladia hipertensiva, ulcerul gastro-duodenal, nefrita acuta si cronica, insuficienta hepatica, diabetul, starile alergice (astm bronsic, eczeme etc.), graviditatea, bolile insotite de casexie, afectiuni ale sistemului nervos central (scleroza multipla etc.), bolile autoimune.

Reactii adverse - Vaccin tifoidic liofilizat pentru uz intradermic, fiole
Dupa vaccinare pot surveni reactii generale si locale care incep la cca 3-5 ore dupa inoculare, ating un maxim la 10-14 ore si se sting dupa 24-48 ore. ""

))) Vaccinul tifoidic liofilizat pentru administrarea intradermica este un amestec de culturi de S. typhi inactivate prin incalzire la 56C timp de o ora, uscate prin liofilizare, cu o concentratie de 2,5 miliarde germeni/ml (vaccin pentru copii) si 5 miliarde germeni/ml (vaccin pentru adulti) )))Actiune trapeutica))) Vaccinul tifoidic este un produs profilactic care, prin stimularea specifica a mijloacelor de aparare celulara si umorala, confera organismului imunitate fata de febra tifoida. ))) In profilaxia febrei tifoide. )))Doze si mod de administrare))) Din vaccinul liofilizat, dupa suspensionare (1 ml sau 5 ml diluent la o fiola de produs liofilizat de 1 ml si respectiv 5 ml) si omogenizare, se injecteaza 0,1 ml in regiunea deltoidiana strict intradermic. Vaccinul de 2,5 miliarde germeni/ml se utilizeaza la copiii pana la 12 ani, iar vaccinul de 5 miliarde germeni/ml se administreaza la persoanele peste 12 ani. Vaccinul suspensionat se foloseste in aceeasi zi. Grupele de varsta si ritmul inocularilor sunt stabilite de Ministerul Sanatatii. )))Contraindicatii Inainte de vaccinare este obligatoriu a se lua anamneza si a se face controlul sumar al fiecarui individ care urmeaza a fi vaccinat. Sunt considerate drept contraindicatii: bolile infectioase acute si convalescenta lor, cardiopatiile decompensate, angina pectorala sau infarctul miocardic in antecedente, maladia hipertensiva, ulcerul gastro-duodenal, nefrita acuta si cronica, insuficienta hepatica, diabetul, starile alergice (astm bronsic, eczeme etc.), graviditatea, bolile insotite de casexie, afectiuni ale sistemului nervos central (scleroza multipla etc.), bolile autoimune. Dupa vaccinare pot surveni reactii generale si locale care incep la cca 3-5 ore dupa inoculare, ating un maxim la 10-14 ore si se sting dupa 24-48 ore. ""
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente