CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Voltaren sr.75, drajeuri retard




Compozitie - Voltaren sr.75, drajeuri retard
Substanta activa: sodiu-(0-(2,6-diclorfenil)-amino-fenil) acetat (= diclofenac sodic), un derivat al acidului fenilacetic. Excipienti (fiole): alcool benzilic, metabisulfit de sodiu, manitol, propilenglicol.

Actiune terapeutica - Voltaren sr.75, drajeuri retard
Antireumatic, antiinflamator, analgezic.

Doze si mod de administrare - Voltaren sr.75, drajeuri retard
Drajeuri: adulti: ca regula, doza initiala folosita este de 100-150 mg, iar, in cazurile usoare si moderate, precum si terapia de lunga durata, o doza de 75-100 mg este suficienta. Doza zilnica se recomanda a fi prescrisa 2-3 doze fractionate. Pentru sedarea durerii nocturne sau redorii matinale, tratamentul oral zilnic poate fi suplimentat cu un supozitor inainte de culcare (cu incadrare in doza maxima zilnica de 150 mg). Doza zilnica - ce trebuie ajustata individual - in dismenoreea primara este de 50-150 mg. Initial se administreaza o doza de 50-100 mg care, ulterior, poate fi crescuta pana la 200 mg/zi in cursul urmatoarelor cicluri menstruale. Tratamentul trebuie intrerupt inaintea aparitiei primului simptom si, in functie de manifestari, continuat pe o perioada de cateva zile. Drajeurile trebuie luate intregi, preferabil inaintea meselor. Copii: peste 1 an: doza zilnica de 0,5-2 mg/kg corp trebuie fractionata in 2-3 prize, in functie de severitatea manifestarilor. Pentru tratamentul artritei reumatoide juvenile, doza zilnica (divizata) se poate creste pana la 3 mg/kg corp. Nu se recomanda administrarea drajeurilor de 50 mg. Tablete retard: adulti: ca regula, doza initiala este de 100-150 mg, administrata sub forma de Voltaren retard 1x100 mg sau 2x75 mg. In cazul tratamentului cu Voltaren SR 100,doza zilnica poate fi crescuta la 150 mg prin combinare cu Voltaren drajeuri sau supozitoare de 25 sau 50 mg.

Substanta activa: sodiu-(0-(2,6-diclorfenil)-amino-fenil) acetat (= diclofenac sodic), un derivat al acidului fenilacetic. Excipienti (fiole): alcool benzilic, metabisulfit de sodiu, manitol, propilenglicol. Antireumatic, antiinflamator, analgezic. )))Doze si mod de administrare Drajeuri: adulti: ca regula, doza initiala folosita este de 100-150 mg, iar, in cazurile usoare si moderate, precum si terapia de lunga durata, o doza de 75-100 mg este suficienta. Doza zilnica se recomanda a fi prescrisa 2-3 doze fractionate. Pentru sedarea durerii nocturne sau redorii matinale, tratamentul oral zilnic poate fi suplimentat cu un supozitor inainte de culcare (cu incadrare in doza maxima zilnica de 150 mg). Doza zilnica - ce trebuie ajustata individual - in dismenoreea primara este de 50-150 mg. Initial se administreaza o doza de 50-100 mg care, ulterior, poate fi crescuta pana la 200 mg/zi in cursul urmatoarelor cicluri menstruale. Tratamentul trebuie intrerupt inaintea aparitiei primului simptom si, in functie de manifestari, continuat pe o perioada de cateva zile. Drajeurile trebuie luate intregi, preferabil inaintea meselor. Copii: peste 1 an: doza zilnica de 0,5-2 mg/kg corp trebuie fractionata in 2-3 prize, in functie de severitatea manifestarilor. Pentru tratamentul artritei reumatoide juvenile, doza zilnica (divizata) se poate creste pana la 3 mg/kg corp. Nu se recomanda administrarea drajeurilor de 50 mg. Tablete retard: adulti: ca regula, doza initiala este de 100-150 mg, administrata sub forma de Voltaren retard 1x100 mg sau 2x75 mg. In cazul tratamentului cu Voltaren SR 100,doza zilnica poate fi crescuta la 150 mg prin combinare cu Voltaren drajeuri sau supozitoare de 25 sau 50 mg.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente